Matkakuume

Olen pitkään haaveillut pääseväni lentokoneella ulkomaille ja vihdoin pääsen matkaan! Olen lähdössä lokakuun lopussa Turkkiin ja siellä tulee lomailtua viikon verran. Viime Turkin reissusta on jo 6 vuotta, aika rientää kauheaa vauhtia! Aika paljon ovat varmaan paikat uudistuneet, mutta uskoisin tunnistavan paikat edes jotenkin sinne päästessäni.

Katselin yksi päivä (taas) lentoja keväälle Euroopan maihin, että pääsisimme Joonaksen kanssa jonnekin. Vielä ei ole maasta tai ajankohdasta tietoa, mutta vaihtoehtoja olen karsinut. 4 päivää riittää hyvin kaupunkilomaan, mutta silloin pitää olla suorat lennot. Tämän takia pitää vähän seuloa vaihtoehtoja! On monta paikkaa mihin ei pääse suorilla lennoilla Helsingistä ja se on kurjaa ;D

Itse haluaisin lähteä käymään Lontoossa uudemman kerran, mutta Joonas ei lämmennyt idealle. En oikein tiedä mikä siinä kaupungissa minua viehättää! Kävin vuonna 2011 äidin kanssa siellä muutaman päivän lomalla pienellä budjetilla, enkä oikein saanut ostettua sieltä mitään. Kiertelimme tunnetuimmat nähtävyydet ja istuimme kiertoajelulla, mutta silti minusta tuntuu etten ole nähnyt kaupunkia ollenkaan! Lontoo kyllä kutsuu minua joku päivä, lähtee Joonas mukaan tai ei ;)

Jos jollain tulee mieleen suositeltavaa paikkaa muutaman päivän lomalle, niin kertokaa ihmeessä. Ps. Alla olevat kuvat ovat Turkista vuosilta 2009-2011.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi