Työnteosta


Olen ruvennut nauttimaan enemmän töissä olemisesta työpaikan vaihdon jälkeen. Toki, minun edellisessä työpaikassa (josta olen edelleen virkavapaalla) on paljon hyviä puolia ja tavallaan pidän kotihoidon hektisyydestä sekä varsinkin autolla ajamisesta. Nyt olen päässyt nauttinut siitä, että asiat saa tehdä vähän kiireettömämmin ja saa oikeasti keskustella ihmisten kanssa kyttäämättä kelloa. Olen pitänyt myös siitä, että iltavuoron aikana saa käydä saman ihmisen luona monta kertaa tekemässä eri asioita. Lääkehoidon toteuttaminen onnistuu hyvin, koska aikoja voi noudattaa. Vessassa käyminen työpäivän aikana on myös plussaa! Epäkohtia on tietysti niinkuin jokaisessa paikassa, mutta on mukavaa viihtyä ja nauttia siitä mitä tekee. Vielä on paljon opittavaa, mutta nyt tiedän sentään jo vähän enemmän kuin aloittaessani ;)

Ainoa asia mikä tällä hetkellä ottaa pattiin on se, että yhden päivän vapaalle jää iltavuorosta ja palaa aamuvuoroon. Vapaalla minun tarvitsisi levätä, mutta useimmiten vapaapäivänä tulee tehtyä kaikkea mitä ei ennen iltavuoroa välttämättä jaksa tehdä. Siivoaminen, tallireissut ja kavereiden näkeminen menevät melkein väistämättä vapaapäiville. Se on siitä harmi, että olisi mukavaa pitää sellainen päivä ettei tee yhtään mitään edes kerran viikossa. Toki en sano etteikö ihmisiä olisi ihana nähdä, mutta välillä sitä tarvitsee vain aikaa olla rauhassa. Yksi vapaa tuntuisi paljon pidemmältä jos jäisi aamuvuorosta ja palaisi iltavuoroon. Se olisi aivan optimaalinen tilanne!

Tietysti jos toivoa saisi, niin lähihoitajan palkka olisi hiukan korkeampi kuin nyt ;D Sitten kaikki olisi todella hienosti!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko