Elämäntapamuutos pikkuhiljaa

Minulle tuli Turkissa monta kertaa sellainen olo, että tälle vartalolle on pakko tehdä jotain. Pidän mekkojen ja hameiden käyttämisestä, mutta en haluaisi näyttää ilmapallolle. Olen yrittänyt laihduttaa monta kertaa, mutta olen tajunnut nyt aloittaneeni joka kerta väärin. Olen aloittanut joka kerta heti muuttamalla radikaalisti ruokailutottumukset ja samalla aloittanut liikkumisen hullun lailla. Nyt olen ruvennut ajattelemaan asiaa enemmän henkisen puolen kannalta ja pääkoppaa kun ei muuteta yhdessä yössä ;)

Salilla olen käynyt vuoden verran epäsäännöllisesti, mutta välillä on ollut paljon taukoa välissä ja motivaatio nollassa. Pidän salilla käymisestä kovasti ja siitä tulee aina hyvä olo. Lähteminen salille on vaikein paikka, koska se ei ole ihan nurkan takana.

Aloitin treenaamisen uudella innolla eilen ja pyrin siihen, että käyn alkuun salilla kolme kertaa viikossa ja kun olen saanut sen rullaamaan ryhdyn lisäämään käyntikertoja. Tiedän itsestäni, että jos laitan tavoitteeksi käydä viisi kertaa viikossa jo heti ensi alkuun niin kyllästyn nopeasti. Tällä viikolla olen käynyt jo kahdesti, joten kolmas kerta on suunniteltu loppuviikolle että lihakset saavat levätä. Jalat ovat eilisestä jalkatreenistä sen verran kipeät, ettei auta heti huomenna mennä uudestaan..

Ruokailussa pyrin alkuun siinä, että lopetan toisen annoksen ottamista ruokaillessa. Perusruokailu on meillä kotona suhteellisen terveellistä ja monipuolista, mutta syön yksinkertaisesti liikaa yhdellä ruokailukerralla!

pallomaha :D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi