Kissoja

Minulla oli perjantai ainoa vapaa, joten torstaina töiden jälkeen lähdimme äidin luokse Pellinkiin yöksi. Äidillä on kotonaan tällä hetkellä koiran lisäksi kaksi kissaa, Micros ja Edith. Micros on Turkista kotoisin ja on vain pidempiaikaisessa hoidossa, mutta Edith kuuluu talon varustukseen ;)

Natalla on ollut huono tapa jahdata kissoja tallilla, joten ensin kissat olivat lukittuna omiin huoneisiin. Halusin testata mitä tapahtuu jos Nata näkee kissan sisätiloissa. Edith on vielä niin pentu, että päätimme kokeilla sillä Natan kanssa kohtaamista. Ensin se oli sylissä ja Nata vain haisteli Edithiä kiinnostuneena. Loppujen lopuksi kohtaaminen meni ihan hyvin ja molemmat olivat ihan rennosti. Seuraavana päivänä molemmat kissat olivat paikalla Natan tullessa sisälle ja Micros ei todellakaan ollut rennosti kuin Edith. Onneksi ei tapahtunut mitään vaaratilannetta, koska Nata pysyi kaukana Microksesta sähinän ja uhittelun vuoksi.

Minä olen todella allerginen kissoille ja saan aina nokkosihottumaa, hengitysvaikeuksia ja silmät turpoaa. Onneksi on astmalääkkeet... Mutta kun kissoja olisi niin kivaa pitää sylissä ja silittää! Pitäisi vain hyväksyä, ettei niin voi tehdä!

MicrosEdith on kesällä syntynyt maatiaiskissa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko