Hiljaisuutta


viime talvena oli vähän enemmän lunta..
Hiljaisuutta on hiukan kertynyt, mutta nyt koetetaan palailla sorvin ääreen. Kun tekee töitä täyspäiväisesti kolmessa vuorossa, ainoina vapaapäivinä käy tallilla tai näkee ystäviä, niin tietokoneelle ei ole aikaa. Vaikka olen yövuorojen loppumisen jälkeen valvonut myöhään, niin ei ole tullut mieleen mitään kirjoitettavaa eikä ole ollut mielenkiintoa ilman uutta kuvamateriaalia.

Minulla olisi uusia kuvia Natasta eiliseltä, mutta unohdin kamerani tallille ja seuraavan kerran olen menossa sinne vasta lauantaina (silloin saan tänne ne kuvat). Ratsastuksesta olisi myös kiva saada kuvamateriaalia, mutta tämä talviaika on hankala aika kuvaukseen. Varsinkin kun käyn aika usein joko aamuvuoron jälkeen jolloin jo hämärtää tai sitten aamulla/päivällä, jolloin kukaan ei pääse mukaan. Onneksi kohta alkaa kevät ja valoisuus lisääntyy (vaikka kesä on hyihyi..).

Tallilla on tullut käytyä sekä Nasun että Leksan luona, mutta kunnollinen ratsastus on ollut jäissä jo pari viikkoa jäisen kentän vuoksi. Viime viikolla Leksalla pystyi koko viikon aikana pelkästään kävelemään ja nyt herra on kerännyt hiukan virtaa. Nasun tallilla taas olisi maneesi, mutta en ole koskaan maneesivuoron aikaan paikalla.. Joten meillä on ollut itsemurhakävelyä metsässä. No ei, suurimman osan ajasta neiti on ollut ihan nätisti ;D

Ei minulla muuta tähän hätään, joten palataan lauantaina uusien kuvien parissa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko