Sekalainen teksti vailla päätä ja häntää


Olen tehnyt paljon töitä viimeisenä kahtena viikkona, mutta olen pitänyt siitä kovasti. 9 päivää töitä, kaksi vapaata ja nyt on taas menossa kuuden päivän putki. Eikä minua haittaa ollenkaan! Olen ollut tyytyväinen, että töitä riittää ja jaksaa tehdä. Pitää itseä vähän vain toppuutella ettei liikaa rupea tekemään.

Vapaapäivinä poikkesimme Turussa ja on ihanaa huomata kuinka rauhallinen Nata on sisällä. Vielä pienempänä neitonen ei saanut nukuttua ollenkaan, koska oli niin paljon mukavia ihmisiä ympärillä ja kokoajan tekemistä. Nyt se ottaa paikan nopeasti jostain, mutta edelleen rupeaa leikkimään jos huomaa tilaisuuden tulleen.

Turun keskusta on tosin Natalle vaikea paikka ulkoilla, koska siellä ei ole mitään muuta kuin liikennettä, taloja ja ihmisiä. Heti kun lähtee vähän pidemmälle neiti rentoutuu, mutta ennen sitä on kireä kuin viulunkieli ja panikoi. Kyllä tuo on rauhoittunut alkuajoista, mutta edelleen jännittyneisyyttä on havaittavissa. Haukkuminen vastaantuleville ihmisille on myös vähentynyt, joka on mukava juttu :)

Ollaan Natan kanssa käyty joka päivä vähintään 4 km lenkillä ja on ollut niin hyvä fiilis! Pitäisi vielä aktivoitua useammin sinne kuntosalille, että saisi lihaskuntoa treenattua samalla.

Huomenna alkaa yövuorot ja aamulla vähän tallille kuvaamaan. Mukavia juttuja tiedossa siis!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi