YörytmissäOlen ollut ja tulen olemaan tässä lähiaikoina aika paljon yövuorossa töissä. Pidän yövuoroista, koska pidän kaupungin nukkuvasta tunnelmasta ja hiljaisuudesta itse ollessa hereillä. Ongelmana tuottaa sosiaalisen elämän puute yövuorojen takia. Toki eipä minulla sitä juuri ole ;) Yövuorojen jälkeen on toki vapaita, jolloin ystäviä kerkeää näkemään. Pyrin itse yövuorojen ajalle olla buukkaamatta mitään. Jos olen sopinut jotain, yleensä päivän uni kärsii ja minä kärsin siitä töissä. Valvominen itsessään on helppoa pienemmilläkin unilla, mutta silti yritän pitää kiinni hyvistä unista päiväsaikaan.

Tällä hetkellä olen vapaalla, mutta täysin yörytmissä. Valvoin viikonlopun yli juuri enkä kokenut tarpeelliseksi kääntää rytmiä tällä kertaa, koska aloitan torstaina yövuorot uudestaan. Normaalisti käännän rytmin ennen yövuoroja edeltävänä yönä valvomalla kolmeen tai neljään ja yövuorojen jälkeen heti nukkumalla aamulla 4-5 tuntia ja illalla menemällä yhdentoista aikaa nukkumaan. Kummasti on heti rytmissä seuraavana päivänä ;) Jos saisin päättää tekisin pelkkää yövuoroa, koska on näissä öissä oma viehätys! Toki iltavuorot on myös mukavia, kun saa valvoa myöhään ja nukkua pitkään.

Tässä olen vielä hereillä kellon lähestyessä puolta neljää aamuyöllä ja olen pirteä kuin peipponen. Musiikkia kuunnellen menee tämä yö ja tietysti pitkästä aikaa tänne kirjoittaessa. Olen btw ruvennut tekemään Youtubeen videoita ja niitä näkee minun kanavalta eyrhas. En tosin ole kauhean hyvä vielä olemaan kameran edessä, mutta tässä harjoitellaan kovasti ;)

Valvomisessa tänä yönä on ongelmana se, että olen sopinut tänään meneväni kaverin kanssa kuntosalille aamuyhdeksältä.. Saa nähdä, miten herätyskelloon herää! Mutta nyt seuraavaan kertaan ja huomenta niille ketkä herää kohta töihin!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi