Tämänhetkiset kuulumiset


Moi! Pitkästä aikaa täällä blogin parissa. Olen suunnitellut monta kertaa kirjoittavani tänne, mutta ei ole ollut inspiraatiota sen enempää kuin aiemmin kesällä. Aina yövuorojen aikaa päivällä ollessa hereillä tulee pieni inspiraatiohetki ja tämä on juuri sellainen. Voisin kertoa tässä hiukan kuulumisia osa-alueittain tässä pitkästä aikaa.

Työ
Edelleen töissä palvelutalossa ja olen tehnyt loman jälkeen paljon viikonlopputyötä, iltavuoroa ja jonkin verran yövuoroa. Päivät menee nopeasti ja edelleen on joka päivä mukava mennä töihin. Olen muutaman päivän päästä ollut vuoden jo tuolla töissä! 

Nata
Koiruudella oli tosissaan kesällä lonkkien, kyynärien ja selän kuvaus. Tulokset kennelliitosta tulivat jo heinäkuussa. Alla olevat tulokset kopioitu suoraan kennelliiton sivulta. Eli ensi kesänä mahdollisesti kasvattaja teettää pentuja. 
23.7.2017kyynärnivel
lonkkanivel
selkä
  välimuotoinen lanne-ristinikama
0/0
C/B

LTV0 (normaali)
Nata on myös suurimmaksi osaksi oppinut olemaan nätisti meidän asunnossa ja se on saanut olla vapaana koko tilassa. Aikaisemmin se oli yksin ollessaan suljettuna makuuhuoneeseen ja silloin oli kova tuhoamaan asioita. Nykyään ei kärsi tavarat juurikaan, mutta edelleen tuo tuholainen kantaa tyynyjä ja vetää petauspatjasta vanua ulos...

Hevoset
Olen käynyt ratsastamassa Leksalla koko kesän ja ollaan päästy paljon eteenpäin talvesta. Maastoilu on jonain päivänä edelleen hasardia, mutta toisena päivänä taas todella rentoututtavaa. Ärsyttävää :D Meillä on ensimmäinen estetunti perjantaina ja minua jännittää jo kovasti! Ylläolevat kuvat muuten ovat viimeisimmältä ratsastuskerralta sunnuntailta.

Jonkin verran olen käynyt myös kuvaamassa aina omien aikataulujen puitteissa. Olin myös Laaksolla GP-kisojen aikaan toimihenkilönä ja parin viikon päästä kouluratsastuksen joukkue SM-kilpailuissa uudestaan! Saa nähdä lähtisikö sitä tulevana viikonloppuna kuvaamaan Järvenpäähän esteratsastuksen SM-kilpailuita :) 

Muu
Jonkin verran on kerennyt kavereita näkemään, mutta olen huomannut miten paljon minun iltavuorot vaikuttaa sosiaaliseen kanssakäymiseen. On vaikea sopia näkemisiä, kun harvoin kukaan haluaa nähdä aamulla ennen minun töitä ja yleensä jos minulla on ratsastuspäivä, niin olen tallilla koko aamun. Ja tietysti koira on pakko lenkittää ennen töitä. Ainoat mahdollisuudet kavereiden näkemiseen (jotka eivät hevosia harrasta) on minun vapaapäivät ja niitä kun on vain kaksi viikossa, niin kaikkia ei yksinkertaisesti kerkeä näkemään.

Meillä on pari reissua varattu tulevaisuuteen, nimittäin Ruotsiin menoa on luvassa marraskuussa ja huhtikuussa taas Roomaan neljäksi päiväksi. On kiva, kun on jotain pientä reissua tulossa!  

Olen myös menossa Robinin Hartwall Arena keikalle lokakuussa, ihan huippua :)

Minä lähden tästä syömään ja sen jälkeen takaisin nukkumaan ennen yövuoroa, joten toivotan kaikille hyvää keskiviikkoa! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi