Elämän suunnan muutoksia

Kun elämään haluaa jotain muutosta, sitä rupeaa miettimään enemmän kuka on ja miten aikansa haluaa viettää täällä. Minä haluan käydä töissä, lenkkeillä ja leikkiä Natan kanssa, käydä ratsastamassa Leksalla ja hoitamassa joskus Nasua, nähdä ystäviä, laulaa täysillä, ajaa autoa ja matkustaa jonnekin ilman päämäärää tai vaikka päämäärän kanssa. Haluan elää hetkessä ja olla vain yksin.

Minä erosin viikko sitten pitkäaikaisesta parisuhteesta ja nyt on joutunut miettimään monia asioita eri tavalla. Kun on tuntenut toisen yli seitsemän vuotta ja asunut samassa osoitteessa melkein saman verran, niin tietää milloin asiat on hyvin ja milloin ne ovat huonosti. Vaikka toisen tuntee hyvin, niin silti sitä tuntee itsensä paremmin. Minä olen oppinut tunnistamaan itseni eri tavalla ja tunnen olevani erilainen ihminen kuin ryhtyessäni parisuhteeseen. Olen kasvanut aikuisemmaksi ja itsenäisemmäksi. Tämän takia myös parisuhde ei toiminut enää, koska molemmat meistä oli kasvanut eri suuntiin. 

Tämä on ollut pitkä luku minun elämääni, mutta nyt on aika jatkaa eteenpäin kohti tuntematonta. Minulla oli hyvä parisuhde monta vuotta, joka päättyi näin - onneksi sovussa ja loppujen lopuksi myös yhteisymmärryksessä. Niinpä, rakas onnea matkaan - sinä ansaitset kultaa.

ps. kuvat on viikko sitten otettuja kuvia Natasta lenkillä. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko