Kivaa kiirettäKyllä on riittänyt kiirettä! Olen tehnyt paljon töitä, käynyt lähes joka päivä tallilla, rentoutunut kotona, lenkkeillyt koiran kanssa, lukenut kirjoja, nähnyt ystäviä ja nukkunut hyvin. On ollut todella ihanaa olla liikkeessä ja onneksi joka päivä kerkeää myös hengähtää. Tällä hetkellä eletään kahdeksan päivän työputkea, jonka jälkeen viikon päästä viikonloppu on vapaa (pitkästä aikaa!). Sinnekin on jo hiukan suunnitelmia, mutta onneksi suunnitelmat liittyvät lähinnä hevosiin ja rentoon kotona oleiluun.

Leksa muutti eilen uuteen kotiin Tuusulaan ja olen tyytyväinen uuteen tallipaikkaan. Tänään aamusta ratsastin ensimmäistä kertaa uudessa kodissa ja hevonen oli äärimmäisen järkyttynyt kaikesta. Onneksi pysyin selässä kaikista juhlaliikkeistä huolimatta :'D Loppukäynnit kävelimme kaverin perässä maastossa ja meni olosuhteisiin nähden hyvin. Tallissa Leksa ei onneksi stressaa, vaan seisoo käytävällä nätisti.

Minusta on ollut ihanaa nyt kaksi päivää uudella tallilla, kun Nata voi olla kokoajan vapaana. Talli on niin pieni, että siellä on koiran helppo juoksennella. Neiti ei ole haukkunut muille tallilla kävijöille juurikaan ja olen saanut olla todella ylpeä koirasta!

Nyt kyselen teiltä, onko jotain postausideaa hevosiin, koiriin yms. liittyen? :)

Kommentit

  1. Pitää tulla käymään joskus moikkaamaan teitä, varsinkin kun nyt asutte tossa "huudeilla" :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi