Oma hevonenvillihevonenOlen aina halunnut oman hevosen ratsastuksen aloituksesta lähtien ja nyt 26-vuoden iässä sain ostettua sen viimein. En uskonut, että se tapahtuisi näin hyvin ja että saisin tutun hevosen itselleni. Leksaa olen ratsastanut vuoden verran ja se on minulle tuttu kaikinpuolin, näin jälkikäteen ajateltuna olen tavallaan koeratsastanut sitä tässä tämän ajan ;)

Leksalle on edessä muutto kuun vaihteessa lähemmäksi minun kotia ja olen innoissani siitä, koska tällä hetkellä tallimatka on liian pitkä joka päiväiseen tallilla käyntiin. Käyn tallilla kuitenkin lähes joka päivä tämän viimeisen kuukauden tuolla tallilla ja sen jälkeen minun tallilla käyminen helpottuu. Tuleva 10 minuutin tallimatka on aivan luksusta eikä tarvitse ajaa enää ruuhkassa. Nyt odotan vain jännityksellä miten tuo herkkä hevonen selviää muutosta!


Kommentit

 1. Onnea vielä tätäkin kautta! 😊 minne tallille Leksa muuttaa? Jos haluat vastavuoroista kuvausapua niin nykäse hihasta, oon sulle jokusen velkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa tiiä mikä ton tallin nimi on, mutta se on pieni viiden hevosen yksityistalli Tuusulan Ruotsinkylässä! Joo tervetuloa ;)

   Poista
  2. No sittenhän se on ihan tässä vieressäkin 😊

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi