Ihmeellinen valoilmiö


Lumi ja aurinko <3 Harmi, että tätä ihanuutta kesti vain yhden päivän verran. Tällä viikolla näyttäisi säätiedotuksen mukaan tulevan lisää lunta! Onneksi. Lumi tuo kyllä niin hurjasti valoa pimeisiin päiviin. Joulufiilistä vain ei ole ollenkaan vielä, koska en ole saanut vielä ostettua yhtään lahjaa vielä. Ehkä myöhemmin tällä viikolla, kun vihdoin on vapaata.

Minulla on ollut tässä Leksan kanssa siedätyshoitoa maastoiluun joka päivä uudella tallilla ja aletaan pääsemään tuloksiin! Tänään nimittäin ei säikähdetty mitään, vaikka meidän ohi meni peura ja iso rekka! Minulla on kohta takuuvarma maastohevonen ;) Tämähän ei liity nimittäin mitenkään näihin kuviin, mutta pakko se oli silti kirjoittaa tänne!

Kommentit

  1. Niin kaunis valo joo näissä ja harvinainen näky tässä harmaassa Suomen "talvessa" :D No ehk se oikee talvi viel sieltä tulee, nytkin on tuo myrsky juuri.
    Mun joulufiilis alkanu herää ja tuntu jo et se vaan kasvaa eikä mikään voi sitä pilata, mutku ei oikeen pääse kaupoille tutkimaan ja löytämäänm lahjoja niin pitänyt tilailla netistä... ja sit ne paketit ei perhana tuu ni alkaa ketuttaa! XD

    Huvittaa muuten toi et peura ja rekka ei pelästyttäny Leksaa, mut sit metsässä ne linnut... :DDD

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi