Kohta reissuun
Noin kuukauden päästä pääsen vihdoin pienelle lomalle Turkkiin mummin ja Stigun luokse. Olen ollut siellä viimeksi vuosi sitten ja yllä on muutama kuva siltä reissulta. Turkista tulee tottakai uusia kuvia, koska ajattelin ottaa sekä kameran että tietokoneen mukaan reissulle. Vaatteita ei sitten mahdu varmaan ollenkaan mukaan, koska nuo vievät kaiken tilan! ;) Ajattelin ottaa vain käsimatkatavarat mukaan, joten siksi pitää vähän miettiä pakkaamista.

Turkissa ei tammikuussa ole kauhean lämmin, mutta siellä on sentään vähän lämpimämpi kuin täällä (eikä tämmöistä keliä, että on vuoroin loskaa, vesisadetta tai pakkasta). Paikat nyt on tuttuja, mutta on se erilaista olla siellä kuin täällä Suomessa. Kunhan vaan lentokoneet lähtee ajallaan, koska minulla on taas vaihdot Istanbulin kentällä. Tosin nyt minulla on enemmän pelivaraa tässä, koska minulla on lentojen välissä pitkät vaihtoajat.

Hevoselle ja koiralle on hankittu jo hoitajat ja loma on haettu, joten kaikki minun käsissä oleva valmistelu on tehty. Nyt vaan toivotaan, että lennot pelaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi