Onni on.... omistaa kaksi hienoa eläintä, hevosen ja koiran. Nämä kaksi tulevat niin hyvin toimeen, vaikka Nata suhtautuu hiukan varauksella Leksaan (joka on vain hyvä asia). Kuvat on ottanut Kaktu perjantaina <3 Kävimme samana päivänä kuvaamassa myös Futuraa suoraan yövuoron jälkeen.

Minulla oli nyt vapaa viikonloppu ja tuntuu, etten olisi hetkeäkään ollut aloillaan. Tosiasiassa olen ollut myös kotona, mutta minulla on ollut ja on edelleen kyläläisiä sekä olen tässä ollut myös itse kylässä. Eilen vauvamaha-kuvauksia, kauhuleffaa ja hyvää seuraa Janinasta. Tänään taas aamusta katsomassa Veeraa ja ihanaa Vilppu-vauvaa (kummasti taas oli kamera kourassa), päivällä äidin kanssa syömässä ja shoppailemassa. Tallilla olen käynyt molempina päivinä kaiken välissä ja Leksa on ollut niin hyvä ratsastaa. Toivottavasti hyvä ratsastettavuus jatkuu huomenna ja kenttä pysyy sulana, että äiti saisi otettua muutaman otoksen.

Mutta nyt lähden Natan kanssa lenkille ja sen jälkeen rupean tekemään huomiseksi ruokaa töihin :) Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Niiiiin ihania kuvia huhhei :D Noiden kahden ansiosta pysyt energioissas vaikka onkin paljon puuhaa selvästi :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi