Haaveilusta onnellisuudeksi

Kun aamulla herään
Mä tuntee voin sen
Tää on kaunis päivä
Mä oon onnellinen
Sama mulle vaik satais
Taivas ois pilvinen
Tää on kaunis päivä
Mä oon sopivasti onnellinen

Robin - Onnellinen


Ylläoleva teksti kertoo hyvin päällisin puolin, mitä minulle kuuluu tällä hetkellä. Minulla on ollut onnellinen olo jo pidemmän aikaa, mutta yksi päivä ollessani tallilla Leksan ja Natan kanssa tunsin oloni erittäin onnelliseksi. Ei haittaa loska, vesisade tai mikään, kun elämän perusajatus on onnellisuus. Minulla on myös asioita mitä haluan saavuttaa ja mitä haluaisin elämääni, mutta kaikkea ei voi saada kerralla. Joitain asioita haluaisin nopeammalla tahdilla, mutta joidenkin asioiden kanssa joutuu odottamaan vielä pitkän aikaa.

Minulla on paljon haaveita liittyen tulevaisuuteen ja uskon jossain vaiheessa saavuttavani nämä asiat. Tietenkin jos elämään tulee paljon muuttujia, niin luultavasti haaveisiin tulee muutoksia niinkuin aina elämässä. Kyllä minä tänä päivänä haaveilen täysin eri asioista kuin vaikka 10 vuotta sitten. Se myös vaikuttaa, että on saanut toteuttaa haaveitaan ja seurata omaa sydäntään.

Olen itse ihmisenä myös haaveilija. Minä aina haaveilen kaikista asioista, kokoajan. Harvoin tuon näitä puheessa esille, mutta usein keskustelut matkustamisesta on liitettynä osittain tähän haaveiluun. Haaveilen useimmiten kävellessäni koiran kanssa pitkällä lenkillä ja useimmiten lenkki on käyty nopeammin läpi ennenkuin haaveilu loppuu. Voisin vain kävellä maapallon ympäri haaveillen ja katsellen maisemia. Varsinkin Turkissa vuorilla olo itsekseen avasi silmät uudenlaiselle haaveilulle. Meni pari tuntia huomaamatta haahuillen ja haaveillen, ihan huomaamatta. Nautin vain siitä hetkestä niin paljon, että uppoudun siihen.

Olen tajunnut, että haaveilu on minulle hyväksi. Yhdessä vaiheessa en haaveillut juuri lainkaan, vaan tukahdutin sen. Minulla oli silloin henkisesti todella vaikeaa ja nyt kun annan ajatusten kulkea kuin virtaava joki, minulla on onnellinen elämä. Suosittelen myös muita kokeilemaan ;) 

Kommentit