SammonmäelläAjoin tänään lentoaseman laitamille ottamaan muutaman kuvan, kun oli niin kaunista. En kyllä ajanut varta vasten kuvia ottamaan, mutta poikkesin hiukan tallimatkalta ja kävimme Natan kanssa kuvaamassa. Tuo on paikka, mistä lentokoneet lentää usein yli ja jos kävelee kallioille näkee lentoasemalle suoraan. Kiitorata päättyy tuohon kalliorykelmään ja siinä on myös metsää välissä. Tällä kertaa lentokoneita ei mennyt yli lainkaan meidän ollessa paikalla. Tosin olimme paikalla vain kymmenen minuuttia ja minusta tuntuu muutenkin, että ne käyttää noita kiitoratoja eri tavalla joka päivä. 

Olin Kaktun kanssa maalla Sipoossa pari yötä auttamassa tallin hoidossa ja tänään palasin kotiin. Nata on saanut juosta pari päivää vapaana kokoajan ja se on nyt kotiin palattua aivan loppu! Tänään kävin Natan kanssa kyllä lisäksi lenkillä Tuusulan maisemissa aamusta, sitten pieni Leksan sisäänratsastus, jonka jälkeen Ina (vuokraaja) pääsi selkään. Olen kyllä iloinen, että Ina rupeaa ensi viikosta käymään Leksalla, koska huomaa miten hyvin heillä menee yhteen. 

Minulla olisi kova siivousinto tällä hetkellä, mutta pitää jättää se iltaan. Puolen tunnin päästä on nimittäin pakko lähteä taas töihin iltavuoroon :) 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi