Aurinkoa ja pakkasta
Ulkona on -14 astetta ja taivaan täydeltä auringonpaistetta. Kävin aamusta ratsastamassa Leksan ja se oli todella hyvä ratsastaa! Ostin sille ääniä vaimentavan korvahupun ja joko se johtui siitä tai muuten vain herran seesteisestä päivästä, mutta se ei pelännyt eikä kyttäillyt mitään, vaan keskittyi ainoastaan töiden tekemiseen. Pitäisi joku päivä saada taas joku kuvaamaan, koska se on ollut taas aina vaan parempi ratsastaa. Omat keuhkot ei vain meinaa kestää tuota "kovassa" pakkasessa riehumista, mutta onneksi kaulaliina suun edessä helpottaa hengittämistä ;)

Hevosen hoitamisen jälkeen lähdin tarpomaan tallin vieressä olevalle metsäaukiolle ja kun upposin polvia myöten lumihankeen tajusin, etten ajatellut asiaa aivan loppuun saakka. Onneksi suurimmaksi osaksi siellä oli lunta sen verran, että vain kengät peittyivät. Taisin mennessä tuonne mennessä vain ensin kävellä suoraan ojaan tai vastaavaan kuoppaan.

Loppupäivä meneekin tässä rennosti ollessa Natan kanssa ja sen karvoja nyppiessä. Nata rupesi vaihtamaan karvaa tässä heti kovempien pakkasten tullessa, joten koko kämppä on täynnä neidin karvoja.. Ihana karvanlähtöaika.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Haaveilusta onnellisuudeksi