Vapaapäivä kuvina


 klo 7.30 - 8.10
Minulla oli aamulla herätys puoli kahdeksan maissa, vaihdoin tallivaatteet päälle, nappasin koiran mukaan ja lähdin putsaamaan auton lumesta. Tämän jälkeen ajoin kohti tallia ja olin perillä vähän jälkeen kahdeksan.

klo 8.10 - 8.30 
Leksa oli vielä syömässä aamuheiniä, joten poikkeuksellisesti hoidin sen ja laitoin kuntoon karsinassa. Laitoin myös ilta- ja aamuruuat jo valmiiksi odottaessani Leksan syömistä.

Nämä kuvat eivät olleet eiliseltä, mutta aika samanlainen tuo on nyt ollut, joten viitsin laittaa nämä kuvat kuvituskuviksi tähän ;) 

klo 8.45 - 10.15
Hevosen selässä, meillä oli kouluvalmennus. Leksa näytti alkuun kaikki mahdolliset juhlaliikkeet, mutta loppujen lopuksi se oli todella hieno ja hyvä ratsastaa! Sain paljon uusia oivalluksia ratsastuksen suhteen valmennuksen aikana ja siitä jäi hyvä fiilis.klo 10.15 - 10.45
Leksan hoitamista käytävällä, juottamista ja tavaroiden paikalleen laittamista. Tämän jälkeen vein sen ulos ja menin itse pesemään varusteita vielä. Nata sai tämän ajan juosta ympäriinsä vapaana.klo 10.50 - 11.10
Ajomatka kotiin, jostain syystä liikennettä oli paljon liikenteessä ja matkaan kesti enemmän aikaa kuin yleensä.

"Päästä mut pois jo täältä!"klo 11.20 - 11.55 
Lämmitin kattilassa edellisenä päivänä tehtyä nakkisoppaa ja luin kirjaa samalla juoden maustettua kivennäisvettä.

klo 12 -13.30
Otin pienet päiväunet Natan kanssa, heh.klo 14 - 18.30
Jumbossa kaverin kanssa, käytiin syömässä ensin Flamingon Amarillossa ja sen jälkeen kävimme katsomassa Veljeni vartija - elokuvan.

klo 18.30 - 19.15
Ajelin autolla ympäriinsä päämäärättä, koska en keksinyt muutakaan tekemistä.


klo 19.30 - 21
Telkkarin katselua ja Natan kanssa leikkimistä

klo 21.05 - 22.10
Natan kanssa lenkillä

klo 22.10 - 00.15
Takaisin television ääreen ja viimein nukkumaan 

Tämmöinen suhteellisen tylsä päivä, mutta näitähän mulla riittää. Tässä päivässä oli sentään vähän muutakin ohjelmaa kuin tallilla käymistä ;)


Kommentit

  1. Kiva postaus! 😊 Ei välttämättä tarvitse sen kummoisempaa aina tapahtuakaan niin silti itse ainakin mielenkiinnolla luin. Ja noi sun kuvat on kyllä aina niin hienoja! <3 :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko