Kävin ihmisten ilmoilla


Kaktu pääsi hiusten värjäykseen!

Kävin Kaktun kanssa tänään aamulla tallilla Leksaa ratsastamassa (josta lisää täällä), sitten keskustaan Kaktun hiusten värjäykseen ja takaisin hakemaan auto, jonka jälkeen ponin tallille. Kevyesti vajaan 10h reissu ;) 

... ja se oli hauskaa! Kyllä minä ihmisiä ja ystäviä ylipäätänsä sentään näen useammin kuin kerran vuodessa, mutta harvoin tulee käytyä keskustan tienoilla. Yleensä menen paikkaan kuin paikkaan autolla ja naureskelin Kaktulle, että viime raitiovaunumatkasta on liian pitkä aika. Olo oli kuin turistilla konsanaan, mutta niin kivaa. Keskustaan en ole autolla ajanut pitkään aikaan, mutta pitää yrittää muistaa toteuttaa tämäkin asia jossain vaiheessa ;)

Minä olen tottunut kameran käyttäjä ja olen suurimman osan ajasta kameran takana. Nyt varta vasten pyysin Kaktua ottamaan myös minusta muutaman kuvan. Tuntui niin luonnottomalta seistä kameran edessä, kun aina olen tutussa ja turvallisessa ympäristössä kameran takana. Olen aina kyllä sitä mieltä, että välillä on hyvä poiketa omalta mukavuusalueelta. En osaa "poseerata" tai olla kuvissa ja minua rupeaa ujostuttamaan herkästi. Sitten rupean ainakin nauramaan viimeistään. Hevosen tai koiran kanssa yhteiskuvissa olemisessa ei ole mitään ongelmaa. Yksin oleminen kuvissa tuntuu melkeinpä luonnottomalta. Noh, ehkä tuota oppisi pikkuhiljaa jos harjoittelisi vain!

Tämä oli minun yksi ainoa vapaapäivä ja huomenna taas jatkamaan työputkea. Kyllä hyvässä seurassa menee aika kuin siivillä, kiitos Kaktu <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos Leksa

Arjen suuri tyhjä aukko